dijous, 6 de març del 2014

Perseu: Un final ben "casual"

Anys després, quan Andròmeda li donà un fill a Perseu, aquests tornaren a Sèrifos, per a rescatar a la mare de Perseu i a Dictis, amagats en un santuari, de les mans de Polidectes. Al rei es negava a creure que Perseu hagués aconseguit complir la tasca que li va encomanar. Però Perseu va treure el cap i va petrficar a Polidectes.

Perseu nombrà rei de Sèrifos a Dictis, germà de Polidectes, i continuà el seu viatge cap a Argos, on es trobava el regne del seu avi Acrisi. Aquest, va presentir que el seu destí s'estava apropant cada vegada més, per tant, va fugir cap a Tesalea, però no aconseguí evitar la predicció de l'oracle. Perseu també va anar cap a Tesalea i es trobaren en uns jocs locals en honor del rei on ell competiria. Durant les proves, un disc llançat per Perseu, va caure sobre el cap d'Acrisi, fent-lo morir.

De volta a Argos, va posar-se al tron del seu avi mort i es va quedar allí a viure feliçment amb Andròmeda, que més tard va donar a llum a cinc fills i una filla. Després de la mort d'aquest, la seva protectora Atenea, el va pujar als cels i el transformà en una constel·lació. També va fer el mateix amb els seus pares i amb Andròmeda. Abans de fer-ho, Atenea va agafar el cap de Medusa i la va posar al seu escut.

http://api.ning.com/files/8wsCfYsVpx4ZglcsdFY7kLzNeNNCzESYZVt-Rku5FixXiFTPSNGIKMn5hHcQMONRrNlANCBJSthWoejm1YgohgKVaLM7MLCR/0014perseo3250x300.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada