dijous, 6 de març del 2014

La trobada amorosa de Perseu

Durant el seu viatge, Perseu va anar cap a la part oest, a través d'Àfrica fins arribar a Etiopía. Allà es va veure a una bella noia, encadenada a una roca a prop del mar. Era Andròmeda, filla del rei Cefeu, que estaria a punt de ser sacrificada a un monstre marí per arreglar un conflicte amb la mare d'aquesta, Casiopea. Perseu va observar al monstre i va oferir-se als pares d'Andròmeda per matar-lo. Ells acceptaren i a canvi li donarien  el seu regne com a recompensa. Perseu es llançà sobre el monstre i li clavà l'espasa. Uns minuts després, el monstre es va morir.

La boda de Perseu i Andròmeda no va ser tan feliç com ells voldrien. Cefeu ja va prometre a Andròmeda al seu germà Fineu, que en assabentar-se de tot es va posar furiós. Fineu va aparèixer a la ceremonia amb els seus seguidors i provocà una gran massacre. Perseu va treure el cap de Medusa, i Fineu i els seus seguidors es quedaren petrificats.

http://www.decorarconarte.com/WebRoot/StoreES2/Shops/61552482/4776/37AE/031E/65C4/047B/C0A8/2935/0E96/38820_Leighton.jpg


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada