dimarts, 17 de juny del 2014

Més clàssics de televisió.

Fa molt que no escric, i encara més que vaig escriure l'altra entrada de televisió. I avui volia penjar aquestos referents que són, com a poc, interesants.
Primer, tenim un altre famós nom de deesa en la companyia Disney: Minnie Mouse. El seu nom, en realitat, és més llarg, Minerva, nom romà de Atenea, deesa de la saviesa i la guerra estratègica.
Després tenim la serie televisiva de The Grim Adventures of Billy & Mandy, on una nena nomenada Pandora fa aparició. Us imaginau el referent? Doncs sí, Pandora era una nena de la antigua Grècia que va ser maleïda pels déus i camina pel món intentant que algú obri la capsa que porta. Però Pandora no és l'única aparició mitològica a aquesta serie: també tenim a una deesa a la que li agrada molt el caos, Eris.
El Rei Rata montat damunt de Calígula
La següent serie que ha volgut fer servir noms antics és Teenage Mutant Ninja Turtles, la nova de Nickelodeon (2012). I què noms fan servir? Noms reals i famosos de filòsofs, emperadors, i un llarg et cetera: Calígula, Neró i Aristòtil són el més sonats. En la serie són les rates del Rei Rata, un científic que controla a aquestes per un accident que el muta i, per causa d'aquesta mutació, els seus ulls són massa sensibles i, amb el control mental, veu a través d'Aristòtil, a qui porta sempre a l'espatlla.
Per últim, una serie que va terminar fa uns messos, How I met your mother, també està plena de referents i vull destacar-ne un parell:
A la tercera temporada, episodi 7 (Dowisetrepla), Marshall i Lily cerquen una casa i, quan troben una perfecta, s'imaginen com serà la vida en aquella casa i Lily s'imagina pintant amb dues nenes: Daphne i Persephone.
A la setena temporada, episodi 2 (The naked truth), es descobreixen uns videos de Marshall a l'universitat on es fa anomenar Beercules, una mena de paròdia de Hercules. A la mateixa temporada, episodi 19 (The Broath), Barney vol fer que Ted juri que guardarà un secret i, per convercer-lo, li explica una de les seves histories com si fos de veritat: el protagonista d'aquesta historia és Juli Cèsar (interpretat per Neil Patrick Harris), el día de la seva mort, però la historia té un canvi principal i és que qui volia matar-lo són ninjes.
Χαιρετε!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada