dimecres, 18 de juny del 2014

L'atracció grecollatina.

M'he adonat que hi ha uns quants referents que han passat desapercebuts: al parc temàtic Terra Mítica es divideix en tres zones amb els temes de les civilitzacions antigues de Egipte, Roma i Grècia (abans eren cinc, juntament Iberia i Les illes).
A la part romana podem trobar, entre d'altres, les atraccions  Vertigum (del llatí vertigo), Magnus Colossus (dues paraules llatines de grandesa) i El vol del Fènix (au mitològica), els restaurants Famelicus (famolenc), Pompeia (antigua ciutat romana enterrada per l'erupció del Vesuvi) i Via Apia (calçada romana que anava de Roma a Brundisium), i els espectacles Quo Vadis (On vas?), Neró (emperador romà) i Espartàc (esclau traci que va rebelar-se contra la República).
D'altra banda, a la part grega estàn les atraccions La fúria del Tritó (divinitat marina i fill de Poseidó), Els Ícaros, Synkope (transcrit del grec, significa reducció per contracció), Titànide i El laberint del Minotaure, la tenda de records Akrópolis, els espectacles Les Dríades (nimfes dels arbres) i Teseu i els titans.
Anteriorment, també podiem gaudir de Els Ràpids de Argos, La còlera d'Aquil·les i de El rescat d'Ulisses. A causa d'un canvi de propietari, es van eliminar les altres dues zones ja esmentades i per aixó, varen desapareixer aquestes atraccions, que pertanyien a Les Illes (on s'ambientaven les aventures de Jasó i Ulisses).

Χαιρετε!

1 comentari: