dimecres, 3 de setembre del 2014

Rock of Ages.

Felicitats als que heu aprovat i molta de sort per aquest any a tots, tant si passeu de curs com si repetiu. Avui, a més d'aquest petit missatge que us volia deixar, tenim un nou referent clàssic.
Rock of Ages és un videojoc de estrategia i defensa de torres, llançat per PlayStation Network el 15 de maig del 2012. L'objectiu del joc és atacar el castell de l'enemic en la part inferior del turó mitjançant el control d'una roca, mentre que es fan servir diverses estructures per defensar la seva pròpia. Els jugadors poden utilitzar una varietat d'obstacles per defensar el camí que porta fins al castell, com edificis, dinamita, molins de vent i els animals, i a més poden plantar granges de diners per tal de recaptar els fons necessaris per utilitzar certs objectes. El jugador guanya si pot trencar a través de les portes del castell i col·locar la seva pedra al centre del castell, matant l'oponent. El joc també inclou una cronologia, que compta amb cinc etapes: la Grecia clàssica, l'època medieval, el Renaixement, el Rococo i l'època de Goya.
I quin és el referent d'aquest joc, a part de l'etapa grega? La historia del joc està completament inspirada en el mite de Sísif ίσυφος). Sísif, quan Tànatos anà a cercar-lo, va posar-li grillons i, a causa d'això, no va morir ningú fins que Ares alliberà a Tànatos. Això va possar furiosos als déus, que el castigaren per saecula saeculorum, obligant-lo a empènyer una enorme pedra amunt per un vessant, però abans d'arribar al cim la pedra rodava cap avall i Sísif havia de tornar a començar de nou.
En el video, a més, podeu apreciar que surten més persones al fons, i un d'ells és Prometeu amb l'àliga.
Χαιρετε!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada